Jelenlegi hely

Aplicația locală pentru Admitere 2008

Atașat găsiți aplicația și cele 3 baze de date necesare.

Pentru eventualele vă aștept pe yahoo messenger (deimios666) sau prin email (bszilard@isj.educv.ro)

Note despre aplicația din 2008:
Aplicatia din acest an a fost modificata pentru tezele cu subiect unic. Modificari majore fata de anul trecut:
- acum sunt 6 note de introdus la teze, respectiv 8 si cu materna pentru seria curenta
- mediile se calculeaza in functie de seria curenta/precedenta si in functie de limba materna pentru teze daca este selectata sau nu
- a fost scoasa "starea" candidtului, care in anii trecuti se completa automat, deoarece nu mai conteaza in acest an
- notele la teze pot sa fie si mai mici decat 5
Alte observatii:
- la importul specializarilor, se invalideaza (pe langa Vocational, frecventa redusa si seral) si specializarile Cantareti si cele ptr forma de invatamant Waldorf.
- validarea candidatilor peste 18 ani din seriile precedente se face tinand cont de data de referinta 14 septembrie 2008.

Lucruri importante de stiut:

1. Pentru liceele vocationale se introduc doar candidatii admisi la aceste licee.

2. Candidatii peste 18 ani din seriile precedente pana in data de 14 septembrie 2008 nu participa la admiterea computerizata.

3. Verificari: numarul de optiuni din candidat.dbf si cel din optiuni.dbf trebuie sa fie egale:
- la intrarea in fereastra de optiuni se verifica daca cele doua numere sunt egale pentru candidatul selectat, iar in cazul in care nu sunt operatorul este avertizat.
- la exportarea datelor se face verificarea pe intreaga baza de date. In cazul in care apar diferente candidatii la care apar diferentele se scriu intr-un fisier pe disc (in directorul in care s-a instalat aplicatia - Erori_Export.txt), iar exportul nu este efectuat. De asemenea la export se mai verifica daca exista candidati care au 0 (zero) optiuni si sunt inregistrati sau au optiuni si nu sunt inregistrati. Si in acest caz candidatii la care apar aceste probleme se scriu in fisierul Erori_Export.txt.

Atentie: cand se uploadeaza datele, trebuie neaparat sa se trimita fisierele exportate din aplicatie (Meniul Program->Exportare date). Nu trebuie trimise tabelele candidati.dbf si optiuni.dbf luate direct din FoxPro.

De asemenea, nu trebuie modificate tabelele dbf de mana, ci doar folosind aplicatia, pentru a evita eventualele erori si inconsistente in date.

4. Repartizarea 2 nu mai difera in nici un fel de Repartizarea 1

5. Informatiile se introduc fara diacritice.

Recomandam, mai ales pentru informaticienii noi care vor participa la Admiterea din acest an, familiarizarea cu aplicatia locala. Daca in acest proces descoperiti eventuale probleme, va rugam sa ne sesizati si va vom acorda suport tehnic pentru aplicatia locala de Admitere.

 

CsatolmányMéret
Fájl SetupAdlic.exe5.07 MB
Bináris adat licee.DBF11.94 KB
Bináris adat scoli.DBF54.86 KB
Bináris adat specializari.DBF28.23 KB