Eşti aici

Telverde Examene Naționale

Ministerul Educației și Cercetării Științifice (MECȘ) alocă linia TelVerde 0800 801 100 (telefon gratuit) pentru facilitarea sesizării și înregistrării în timp real a faptelor cu risc de vulnerabilitate la corupție din sistemul național de învățământ.

Obiectul activităţii operatorilor serviciului TelVerde îl reprezintă exclusiv înregistrarea faptelor care vizează riscuri de vulnerabilitate la corupţie sau denunţuri de fapte de corupţie din sistemul de educaţie. Informaţiile preluate vor fi prelucrate de Comisia de Etică a MECȘ şi, de asemenea, vor fi puse de către respectiva comisie la dispoziţia Corpului de Control al ministrului sau a altor organisme abilitate prin lege.

Introducerea serviciului TelVerde este parte integrantă a proiectului „Prevenirea corupţiei în educaţie prin informare, formare şi responsabilizare", finanţat prin Fondul Social European - Programul Operaţional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative", având ca beneficiar MinisterulEducației și Cercetării Științifice , Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei şi Universitatea Titu Maiorescu în calitate de parteneri.

Linia telefonică 0800 801 100 va fi disponibilă zilnic, de luni până vineri, între orele 9.00-19.00

Alternativ este disponibil numărul local 0800816267 între orele 9:00-15:00

Pagina web a proiectului "Prevenirea coruptiei in educatie prin informare, formare si responsabilizare"