Jelenlegi hely

február 2010

Concurs Naţional "Ion Creangă" de creaţie literară - poveşti

Concurs Naţional "Ion Creangă" de creaţie literară - poveşti, organizat la Iaşi în zilele 17-18 aprilie 2010, ediţia a XVII-a.

 

State de personal CCD, Cluburi, Palate

Adresa este destinată doar unităților finanţate din bugetul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (așadar Inspectoratul Școlar, CCD-urile, Cluburile Sportive, Cluburile şi Palatele copiilor şi elevilor).

Vă rugăm să ne trimiteți tabelul completat prin fax cu termenul de 2 Martie 2009 ora 12:00

 

CONCURSUL DE CHIMIE "PETRU PONI", PENTRU ELEVII DE LICEU, FILIERA TEHNOLOGICĂ

Dragi profesori de chimie din grupuri şcolare

Concursul Petru Poni vă dă posibilitatea să participaţi cu elevii la concursuri judeţene si naţionale, să aveţi activitate şi pe acest domeniu, în caz ca doriţi sa obţineţi gradaţie de merit, sau pentru alt scop. Vă rog să studiaţi programa publicată şi să-mi transmiteţi observaţiile, ca să le pot transmite mai departe la minister. După cum v-am informat prin mail, faza judeţeană a concursului va avea loc în data de 8 mai 2010 la Grupul Şcolar Agricol "Gaman Janos". Aştept sugestiile Dumneavoastră.

Mihalyfalvi Eva

Ordinul 3235 privind aprobarea specializărilor de nivel universitar

Ordin privind aprobarea specializărilor de nivel universitar care conferă dreptul absolvenţilor liceelor

pedagogice de a ocupa funcţiile didactice de profesor în învăţământul preşcolar şi profesor în

învăţământul primar

Simpozion Pro Natura - 20.02.2010

În data de 20 februarie 2010 Palatul Copiilor a organizat un simpozion Pro Natura intitulat "Muntele Puturosu", la care au participat 10 echipe din judeţ. Copiii au avut sarcina de a scrie şi a prezenta în Power Point o lucrare despre Muntele Puturosu şi să elaboreze un panou cu fotografii. Elevii de la Palatul Copiilor au prezentat şi un film documentar. Juriul format din inspectori de specialitate a avut o sarcină grea, deoarece toate lucrările şi prezentările au fost de foarte bună calitate.

Oldalak