Jelenlegi hely

február 2009

Statistică autorizaţii de funcţionare

Toate unităţile care NU au autorizaţie de funcţionare să trimită la adresa bszilard@isj.educv.ro tabelul completat.
TERMEN: 2 Martie 2009
 

Festivalul Zapezii- Baisoara, jud. Cluj

Elevii de la Palatul Copiilor Sf. Gheorghe si de la Clubul Elevilor Intorsura Buzaului au partcipat in luna februarie la Festivalul Zapezii, organizat la Baisoara de Palatul Copiilor Cluj Napoca. Elevii au castigat mai multe premii de locul I, II si III la individual si locul I la echipe. La Festival a aparut si d-l Emil Boc. Felicitari!

Fişe de gradaţii 2009

Fişele de gradaţii 2009 postate pe 12.01.2009 nu sunt publice. Pot fi accesate aici doar dacă aveţi drepturi de director sau inspector.

Activitati educative in cadrul Proiectului "Saptamana Educatiei Globale" - parteneriat intre Sc. cu cl. I-VIII "Mihail Sadoveanu" si Sc. cu cl. I-VIII "Varadi Jozsef"

Prima activitate a proiectului s-a derulat in lumea virtuala, elevii clasei a VII-a s-au cunoscut prin intermediul Internetului. Elevii s-au intalnit la Sf. Gheorghe unde au sarbatorit impreuna Ziua Nationala a Romaniei. In febriarie elevii s-au intalnit din nou, de data aceasta la Intorsura Buzaului, pentru a petrece un weekend activ. Au viyitat rezervatia de zimbri din Vama Buzaului, au petrecut mult timp in aer liber, au dansat si au cantat impreuna. Urmatoarea intalnire a fost stabilita pe data de 27 martie la Festivalul de teatru pentru copii (Intorsura Buzaului).

Oldalak