Eşti aici

Concursul de Participare Comunitară - proiecte de finanţare pentru biblioteci

Informaţii suplimentare aici

Tot aici veti gasi si formularul de aplicatie si regulamentul concursului.

 

Editia CPC septembrie - octombrie 2010 este editie libera, fara o tema impusa. Pot participa in competitie proiecte propuse de alte entitati, cu conditia ca in cadrul proiectului propus sa existe un parteneriat activ cu o biblioteca. In aceasta editie IREX asteapta aplicatii pentru finantari cuprinse intre 100 si 2.500 USD, care sa ajute la punerea in practica a unor proiecte comunitare in biblioteci. Durata proiectelor propuse trebuie sa fie cuprinsa intre o luna si sase luni. Pentru a fi inscrise in competitie propunerile trebuie sa se incadreze in scopul si obiectivele Concursului de Participare Comunitara si sa respecte cumulate toate criteriile de eligibilitate.

Aplicantul poate fi o biblioteca, indiferent de tipul bibliotecii, sau alt tip de institutie/organizatie, cu conditia ca o biblioteca sa fie partener activ in proiectul propus. De asemenea, aplicatia depusa trebuie sa fie completa si explicita – fiecare sectiune a formularului Aplicatie la Concursul de Participare Comunitara trebuie completata pentru ca aplicatia sa fie valida si proiectul inscris in competitie, inclusiv sectiunile pentru explicarea obiectivelor propuse si a activitatilor propuse (sectiunea “Obiective si Activitati”) si pentru planificarea activitatilor propuse (sectiunea “Calendar de Activitati”).
Data limita pentru inscrierea proiectelor in aceasta editie este 30 septembrie 2010 (orele 24:00).
Pentru a inscrie un proiect este necesar sa completati formularul “Aplicatie la Concursul de Participare Comunitara” si sa-l transmiteti prin e-mail la adresa office@irex.ro, completand “CPC” in campul subiect. Confirmarea inscrierii va fi transmisa prin e-mail in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii aplicatiei.

Pentru editia septembrie - octombrie 2010 a Concursului de Participare Comunitara perioada de inscriere a proiectelor este 1 septembrie – 30 septembrie 2010.

Calendarul editiei CPC septembrie - octombrie 2010 este:

•Perioada de inscriere a proiectelor in competitie: 1– 30 septembrie 2010 (ora 24:00)
•Preselectia proiectelor inscrise: 1– 10 octombrie 2010
•Anuntarea proiectelor finaliste: 11 octombrie 2010
•Discutii online intre membrii juriului si finalistii editiei: 12– 18 octombrie 2010
•Evaluarea finala si votul juriului CPC: 19 – 22 octombrie 2010
•Anuntarea castigatorului editiei: 25 octombrie 2010

Pentru intrebari si sugestii vs invitam să utilizati forumul biblionet.ro, sectiunea Concursul de Participare \ Intrebari si raspunsuri (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=34) sau adresa de e-mail office@irex.ro, unde veti completa in campul Subiect (Subject) “Intrebare CPC”.

Va asteptam pe forum cu intrebari, sugestii, propuneri si solutii, sau ca simpli “martori”, dornici sa invete din experientele colegilor!