Eşti aici

Precizări EduSal

Mesaj de la Siveco :

Având în vedere ultimele precizări ale Ministerului Finanțelor Publice, care vor veni letric în zilele ce urmează, asupra modului de aplicare a art. 36 alin. 1 din OUG nr. 114/29.12.2018, vă transmitem că indemnizația de hrană se acordă începând cu lichidarea lunii ianuarie 2019.

 

Vă rugăm să țineți cont de acest articol de lege la avizarea statelor lunii decembrie 2018 până vom implementa restricția într-o versiune ulterioară a EduSAL.

 

În legătură cu sporul de suprasolicitare neuropshică, având în vedere faptul că în conformitate cu Legea nr. 153/2017 acesta se acordă DOAR personalului didactic de PREDARE, vă rugăm să ţineţi cont de acest lucru la avizarea statelor lunii decembrie 2018.

 

De asemenea vă informăm că la versiunea ulterioară vom implementa o restricţie de acordare a acestui spor în primul rând la nivelul unităţilor de tip CCD si CJRAE/CMBRAE. Statele de personal de la luna decembrie 2018 se vor invalida la nivelul acestor unităţi (CCD si CJRAE/CMBRAE) la următoarea versiune pe care o vom livra la începutul săptămânii viitoare.