Eşti aici

Februarie 2011

Expoziţie de oferte educaţionale

Romexpo organizează în perioada 12-15 mai 2011 prima ediţie a expoziţiei de oferte educaţionale şi pregătire profesională, cărţi şi materiale didactice.

Convocator - şedinţa Consiliului Consultativ pe Discipline Tehnice

Vă informăm că în data de 03.03.2011 de la ora 10:00 va avea loc la sediul Gr.Şc. Puskas Tivadar şedinţa Consiliului Consultativ pe Discipline Tehnice.

URGENT! Necesar suplimentare fonduri de personal Trimestrul I/2011

Datele se vor comunica printr-o adresă trimisă prin fax sau prin email (scanat) la adresa foldesi@isj.educv.ro

Concursuri "Cultură şi civilizaţie europeană" (numai pentru Palate şi Cluburi), "Europa de mâine" şi "Creează-ţi mediul!"

În ataşament găsiţi informaţii despre cele trei concursuri, care vor avea şi fază naţională şi sunt incluse în CAE 2011.  Dacă doriţi să participaţi la aceste concursuri, vă rugăm să anunţaţi inspectorul educativ, prof. Zágoni Imola. Vă mulţumesc.

COMPETIŢIA "ŞCOALĂ EUROPEANĂ" 2011

Competiţia este deschisă tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost şi sunt implicate în activităţi/proiecte/programe comunitare. 

Informaţii privind Competiţia le găsiţi în documentele ataşate:

- Apel naţional

- Formular de candidatură

CONCURSUL "MADE FOR EUROPE" 2011

Concursul Naţional "Made for Europe" este competiţia produselor finale ale proiectelor finanţate prin programe comunitare.

Informaţiile privind concursul le găsiţi în documentele ataşate:

- Regulament concurs

- anexa 1: calendar

- anexa 2: criterii de jurizare

 

Concursul de Muzică de Cameră "Molnár Józsiás"

În data de 6 mai 2011 va avea loc Concursul de Muzică de Cameră „Molnár Józsiás” Ediția II. la care pot participa elevi din toate instituțiile de învățământ din județ. Regulamentul concursului și alte informații pe pagina web a Școlii cu cl. I-VIII. Molnár Józsiás Tg. Secuiesc. (www.molnarjozsias.ro)

Pagini