Eşti aici

Distribuirea elevilor în săli aplicația EvNat

Distribuirea elevilor în săli, se realizează pe conturile de operator centru de examinare, astfel:

1. Se definesc sălile în meniul {Administrare centru}-{Sală centru}, folosind butonul [Adaugă]
- Se completează denumirea sălii
- Se introduce capacitatea sălii
- Se alege tipul sălii: sală pentru limba română / matematică, sală pentru elevii speciali sau sală pentru limba maternă
*Notă: elevii care vor da examenul la limba română, matematică și limba maternă, vor fi repartizați în cele două tipuri de săli definite; cei speciali, indiferent dacă dau numai limba română și matematică, sau dau și limba maternă, vor fi repartizați numai în sălile speciale. Pentru elevii speciali care susțin limba maternă, se va folosi aceeași sală ca la limba română / matematică special.

2. Pentru repartizarea elevilor pe săli, se accesează meniul {Administrare centru}-{Candidați/Săli} și se apasă butonul [Distribuie pe săli]. În lista Candidați/Săli, sunt afisați elevii ce au fost înscriși la examen.
Notă: Pentru ca distribuirea elevilor să funcționeze, este necesar ca în meniul {Administrare centru}-{Școli asociate} să existe școlile arondate centrului de examinare și, de asemenea, să apară elevii înscriși de către operatorii din școli, în meniul {Candidați/Săli}.

3. Mutarea unui candidat se realizează din meniul {Administrare centru}-{Candidați/Săli}. Se selectează candidatul dorit și se apasă butonul [Mută candidat], după care se alege sala destinație.