Eşti aici

Rezultate finale la proba scrisă a etapei județene a Olimpiadei Naționale de limba engleză Informații cu privire la desfășurarea probei orale - liceu

Conform art. 12 (3) b), la nivel liceal, pentru etapa județeană/a sectoarelor municipiului București, competiția constă într-o probă scrisă și o probă orală pentru elevii care au obținut punctajul de minimum 95 puncte la proba scrisă. Nota finală este media aritmetică dintre suma punctajelor obținute la cele două probe.

Proba orală din cadrul etapei județene a Olimpiadei naționale de limba engleză se va desfăşura sâmbătă, 23 martie 2024, începând cu ora 10.00, la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” Sf. Gheorghe.

Profesorii evaluatori se vor prezenta la ora 9.15.

Accesul elevilor în săli se va permite până la ora 9.45 pe baza cărții de identitate.

Proba orală (Speaking) va consta în susținerea unei prezentări/unui discurs pe o temă dată.

Timpul alocat pentru pregătirea subiectului este de 20 de minute. Timpul alocat pentru

expunere este după cum urmează:

 clasele a IX-a – a X-a - 2-3 minute;

 clasele a XI-a - a XII-a - 3-4 minute.

Conform art. 6, alin. (1) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea olimpiadei naționale de limba engleză, clasele VII-XII nr. 25174/07.02.2024, la nivel gimnazial, la etapa națională se califică elevii care au obținut cel puțin 95 de puncte la etapa județeană, în limita locurilor alocate județului, respectiv pentru fiecare clasă.