Eşti aici

Anunț Olimpiada Științele pământului - etapa județeană

PRECIZĂRI PRIVIND DESFĂŞURAREA ETAPEI JUDEŢENE A OLIMPIADEI INTERDISCIPLINARE ,,ȘTIINȚELE PĂMÂNTULUI”

– 17 martie 2022

 Olimpiada „Ştiinţele Pământului” este o competiție școlară interdisciplinară care se desfășoară în conformitate cu prevederile Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare, aprobată cu Ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 3035/2012, cu modificările și completările ulterioare și ale regulamentului specific.

 Etapa județeană a Olimpiadei „Ştiinţele Pământului” se realizează cu prezență fizică, cu respectarea tuturor normelor/regulilor, în vigoare, valabile pe teritoriul României, referitoare la măsurile de prevenire și combatere a infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

În cadrul etapei județene elevii vor susține o probă teoretică, cu durata de 3 ore.

Etapa judeţeană a olimpiadei interdisciplinare ,,Științele Pământului” se desfășoară în data de 17 martie 2022, la Colegiul Național „Mihai Viteazul” Sf. Gheorghe, începând cu ora 14:00. (Accesul elevilor în săli este permis până la ora 13:50, pe baza cărții de identitate/carnet de elev). Elevii participanți la etapa județeană vor avea la dispoziție, pentru rezolvarea subiectelor, 3 ore din momentul în care au primit subiectele de concurs.

Este interzis accesul elevilor, în sala de concurs, cu orice fel de materiale informative: manuale, culegeri, tabele periodice, caiete, etc. De asemenea, se interzice accesul, în sala de concurs, cu telefoane mobile. Este permisă utilizarea calculatoarelor neprogramabile.

 Eventualele contestaţii se depun pentru fiecare subiect la care elevul şi profesorul îndrumător consideră că punctajul acordat de profesorii evaluatori, este diferit de cel al propriei evaluări. Contestaţiile pe subiecte se depun personal de către elevi, la secretariatul Colegiului Național „Mihai Viteazul” Sf. Gheorghe, vineri, 18 martie 2022, între orele 13:00 -14:00.

 Pentru etapa naţională a olimpiadei se califică, din fiecare judeţ/sector al municipiului București patru elevi indiferent de nivelul clasei (IX -XII), numai dacă aceștia au obţinut cel puţin 50% din punctajul maxim acordat rezolvării subiectelor de la etapa judeţeană.

Tabelul cu elevii participanți, se transmite obligatoriu în format electronic, până marți, 15 martie 2022, ora 12:00, pe emailul: bartokenikoanna@gmail.com

Inspector şcolar - I.Ș.J. Covasna, prof. Bartók Enikő Anna – Biologie, chimie, fizică

                       prof. Karda Ádám - Geografie

AtaşamentMărime
PDF icon anunt.pdf527.95 KB