Eşti aici

Transferuri SIIIR între ani școlari

Conform precizărilor Siveco, transferurile în timp de vacanță se fac astfel:
 
În unitatea din care se transferă elevul se face promovarea fără formațiune viitoare, se închide asocierea la unitate cu status Transferat în altă unitate din meniul Listă elevi apoi se poate înmatricula elevul în noua unitate folosind meniul Înmatriculare elevi – Cazuri deosebite. Pentru asocierea la formațiune trebuie să se aștepte inițializarea aplicației pe noul an școlar (dacă se selectează și formațiunea de studiu în acest meniu, se vor deschide asocieri la formațiunile de studiu de pe anul școlar curent al aplicației adică 2018-2019)

În cazul în care în unitatea din care se transferă elevul s-a făcut promovarea într-o formațiune viitoare, se poate schimba status-ul în Situație școlară neîncheiată din meniul Promovare elevi, se salvează apoi se revine la status Promovat fără a selecta formațiunea viitoare. Ulterior se poate închide asocierea la unitate din meniul Listă elevi.
 
NOTA: aplicația SIIIR nu este încă configurată pe anul școlar 2019-2020. Veți fi anunțați când se efectuează schimbarea anului școlar.