Eşti aici

Decembrie 2023

EduSal 2.40.2

Vă reamintim: noile versiuni se pot descărca mai rapid direct de pe portalul EduSal (edusal.edu.ro) din secțiunea fișiere utile.

Sau, alternativ de aici: isj.educv.ro/public/edusal

Invitație la Concursului județean ,,Eminescu pentru eternitate" - C.A.E.J. 2023-2024, E27 - organizat de Școala Gimnazială ,,Nicolae Russu", Sita Buzăului

Școala Gimnazială ,,Nicolae Russu", Sita Buzăului vă invită să participați în număr cât mai mare la ediția a V-a a Concursului județean ,,Eminescu pentru eternitate", înscris în CAEJ nr. 8876 din 25.10.2023,  la poziția 27,adresat elevilor de ciclul primar și gimnazial. Concursul se desfășoară pe 3 secțiuni: 2 secțiuni cu participare indirectă și o secțiune cu participare indirectă. Atașez Regulamentul concursului, fișele de înscriere și proiectul. A se studia regulamentul. Înscrierile vor avea loc până în data de 4 ianuarie.

Metodologie nouă "Săptămâna verde" - O.M.E. nr. 6755/06.12.2023

Conform Art. 13 prezenta metodologie se afișează la avizierul unității de învățământ sau într-un alt loc accesibil pentru a putea fi consultată de cadre didactice, elevi, părinți și parteneri ai unității de înv. și, după caz, pe site-ul unității de înv.

Vă postăm și anexa cu structura raportului, în format Excel (foaia de lucru I și III).

Pagini