Eşti aici

Octombrie 2020

Urgent Contestații Bani de liceu 2020-2021

Unitățile de învățământ unde sa depus contestații vor trimite dosarele până la data de 26.10.2020 ora 09:00 împreună cu tabelul completat publicat în Registrul On-line. Unitățile de învățământ unde nu sa depus contestații vor trimite până la data de 26.10.2020 ora 09:00 fax de confirmare că nu sa depus contestații împreună cu tabelul necompletat publicat în Registrul On-line.

Bani de liceu 2020-2021

Au fost acordate ajutoare sociale pentru toți solicitanții eligibili introduși în aplicația dedicată. Pentru detalii apăsați aici

Resurse educaționale digitale pentru Informatică și TIC la clasele V-VIII

În atenția profesorilor care predau disciplina Informatică și TIC la clasele V-VIII!

Echipa Digitaliada pune la dispoziția profesorilor și elevilor din școlile cu predare în limba maghiară, în mod gratuit, ghiduri pentru predarea informaticii și TIC (clasele V-VIII, foarte bine structurateși deasemena Ghidul Școlii Digitale, respectiv Ghidul de utilizare a Tablei interactive (resurse educaționale digitale open-source)

PROIECT PENTRU ECHIPAMENTE IT (POC) ÎN CONTEXTUL OUG 144

În atenția școlilor care au optat pentru a depune proiect în parteneriat cu IȘJ Covasna

Ghidul solicitantului, apărut în data de 20.10.2020,  specifică că inspectoratele școlare nu sunt eligibile în acest tip de proiect, deci nu pot depune proiect în parteneriat cu școlile.

Instituțiile eligibile sunt următoarele:

Pagini