Eşti aici

Ianuarie 2017

OLIMPIADA DE INFORMATICĂ_ETAPA ZONALĂ_3 FEBRUARIE 2017

În atenția profesorilor de informatică!

Vineri, 3 februarie 2017 se va organiza etapa zonală a Olimpiadei de Informatică în cele cinci zone ale județului.

Concursul va începe la ora 10:15 și durează 3 ore.

Elevii și profesorii supraveghetori (conform deciziei de numire atașat) vor fi prezenți în laboratoarele din centrele de concurs la ora 10:00.

Aveți atașat:

Invitație - sedință de lucru pentru profesorii de biologie

Profesorii de biologie din județul Covasna, care predau în gimnaziu, sunt invitați să participe la ședința de lucru a profesorilor de biologie din data de 10 februarie 2017 orele 10 la Sala de ședințe a Liceului Tehnologic ”Puskás Tivadar” din Sf. Gheorghe.

Tematica ședinței: analiza Proiectului de programă pentru gimnaziu la disciplina biologie

Profesorii de altă specialitate , care predau biologie sau  vor preda în anul școlar următor,  sunt rugați să participe la această ședință.

Concurs național de schi pentru copii "Trofeul Gerar 2017"

În perioada 26-28 ianuarie 2017 Palatul Copiilor Sf. Gheorghe și Clubul Copiilor Întorsura Buzăului au organizat un concurs național de schi pentru copii-TROFEUL GERAR- ediția a IX-a, concurs inclus în C.A.E.N. 2017 al M.E.N. Trofeul GERAR s-a desfășurat în condiții optime mulțumit coordonatorilor pârtiilor de la Șugas Băi, unde s-a desfășurat slalomul special și slalomul uriaș.

Dezbatere publică - Metodologia de înscriere a copiilor în învățământul primar în anul școlar 2017-2018

Prin prezenta, vă informăm că pe site-ul Ministerului Educației Naționale a fost postată, pentru dezbatere publică, „Metodologia de înscriere a copiilor în învățământul primar în anul școlar 2017-2018”. Consultarea se desfășoară în perioada 26.01-10.02.2017. Propunerile și sugestiile celor interesați sunt așteptate pe adresa de e-mail dgeitpv@edu.gov.ro

Pagini