Eşti aici

Mai 2009

Festivalul mingilor de ping-pong 2 - 30 mai 2009

Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna a organizat a doua oară Festivalul mingilor de ping-pong, la Scoala "Váradi József" Sf. Gheorghe. La eveniment au participat în jur de 70-80 de persoane, adulţi şi elevi, amatori şi profesionişti din tot judeţul Covasna şi chiar şi din Braşov. Ne-a ajutat ca partener S.C. Electrica. Totul a decurs conform planului, toţi participanţii au fost mulţumiţi.

Mulţumim partenerului nostru (Electrica) şi Şcolii "Váradi József" pentru ajutorul acordat.

Ziua Învățătorului

Către toate instituțiile de învățământ din județ

Având în vedere că prin leg. nr 289 din 2007 s-a instituit Ziua Învățătorului, solicităm până luni 01.06.2009 ora 10:00 să transmiteti programul manifestărilor specifice  Zilei Învățătorului, planificat a se desfășura la nivelul unităților de învățământ.
În cazul în care nu se organizează nicio activitate nu trebuie trimis fax, doar un email în care să se specifice unitatea și formularea: nu e cazul.

Festivalul Jocuri şi cântece pentru copii - ediţia a VIII-a

Palatul Copiilor Sf. Gheorghe a fost gazda acestui festival, la care au participat copii grădiniţelor din zona Sf. Gheorghe. Aici găsiţi fotografii.

Concurs "Educaţie rutieră - educaţie pentru viaţă" - secţiunea A, faza judeţeană

În data de 22 mai 2009, vineri, s-a desfăşurat la Palatul Copiilor Sf. Gheorghe etapa judeţeană a concursului naţional de educaţie rutieră. La concurs au participat 4 echipaje de la Palatul Copiilor şi de la Cluburile Copiilor din judeţul Covasna. Aici găsiţi fotografii.

Procedură cu privire la calcularea mediilor TSU pentru Admiterea 2009

Media TSU (Tezele cu Subiect Unic) pentru Admiterea 2009 se calculează:

suma notelor / numărul de note

Suma notelor include notele atât din clasa a VII cât și cele din clasa a VIII-a. Notele sunt cele fără rotunjire!

Media se calculează cu două zecimale.

 

Notificare salarizare

Vă rugăm să predaţi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna până la data de 29.05.2009 o xerocopie a statului de plată sau a centralizatorului statului de plată pe luna MARTIE 2009. Să se menţioneze dacă în luna martie s-a plătit salariul al 13-lea şi suma - dacă este cazul.


Modele de cereri - Titularizare 2009

Atașat prezentei articol aveți cele 6 modele.

Dacă aveți probleme la deschiderea documentelor, vă trebuie programul Adobe Reader.

 

Pagini