Eşti aici

URGENT! Promovare clase terminale SIIIR

Vă rugăm să promovați cu prioritate maximă clasa a VIII-a folosind submodulul de promovare elevi din modulul managementul elevilor.

Manualul găsiți pe site-ul SIIIR

TERMEN: AZI 17.06.2016 ora 14:00 conform adresei atașate

Precizare MENCȘ:

Stimați colegi,

Doar elevii promovați în SIIIR vor putea fi preluați în aplicația EVNAT2016.

Dacă sunt modificări ale datelor personale, acestea se vor efectua în SIIIR, după care se va apăsa butonul "Sincronizează cu SIIIR".

Pentru a-i promova:

În Modulul Managementul elevului – Promovare elevi, veți completa situația școlară pentru toți elevii claselor a VIII-a, respectiv pentru cei din anii terminali (nivel liceal).

  1. Ordinea de marcare a elevilor să fie următoarea:
    1. Se marchează întâi cei cu situații deosebite: Exmatriculat, Repetent, Situație școlară neîncheiată (detaliere status Situație școlară neîncheiată  - cu acest status trebuie marcați cei cu situații speciale: decedați, retrași la cerere sau din motive medicale, abandon etc).
    2. Se marchează apoi elevii care au promovat (prin marcare individuală sau prin promovarea întregii formațiuni de studiu)

Observație: nu trebuie selectată formațiune de studiu viitoare, fiind vorba de anii terminali.

  1. În momentul promovării unui elev din an terminal, aplicația închide automat asocierea la unitate a elevului.
  2. În cazul în care s-a marcat greșit un elev cu status-ul promovat, acesta se poate reasocia la unitate din meniul {Înmatriculare elevi}{Cazuri deosebite} iar asocierea la formațiune se poate corecta din meniul {Promovare elevi}

Termen de completare în SIIIR 17.06.2016, ora 14:00

 

Precizarea nr. 2:

Pentru cei corigenți se selectează Situație școlară neîncheiată, urmând ca după examenul de corigență să li se schimbe statutul în funcție de rezultat (repetent sau promovat)